Lyhyt tilannekatsaus Satu Taavitsaisen rikossyytöksistä.

04.07.2023

Tänään oli taas lehtiuutinen Satu Taavitsaisen hallinto-oikeuteen tekemästä valituksesta.

En ole yli puoleen vuoteen kommentoinut julkisesti Satu Taavitsaisen rikossyytösväitteitä, enkä tee sitä mielelläni, mutta välillä on hyvä tuoda esille tilanteen eteneminen.

Jokaisella henkilöllä on Suomessa oikeus valittaa tehdyistä päätöksistä ja käyttää siihen oikeusjärjestelmäämme hyväksi. Tässä tapauksessa Satu Taavitsainen käyttää myös julkisuutta hyväkseen ja tietää miten se tehdään.

Itse en ole osallistunut valtuustotasolla (kaupunginvaltuusto, maakuntavaltuusto, hyvinvointialuevaltuusto) Satu Taavitsaisen epäluottamusprosessiin muulla tavoin, kuin käynyt pyydettäessä väliaikaisen toimikunnan kuultavana, päätökset ovat tehneet muut luottamushenkilöt.

Kun reilu kaksi vuotta sitten ilmoitin SDP- sisällä kirjallisesti, etten hyväksy Satu Taavitsaisen minuun 2019 eduskuntavaalien jälkeen kohdistamaa poliittista ajojahtia (Satu tippui eduskunnasta), tilanne paheni merkittävästi ja johti Taavitsaisen rikossyytöksiin.

Olimme myös seuraavista asioista erimieltä Satun kanssa, mielestäni:

-varajäsenet kuuluvat valtuustoryhmään.

-Säännöissä mainitut pitäisi kutsua kokouksiin.

-Virkamiestä ei voi syyttää kirjallisesti lahjusten ottamisesta ilman todisteita.

-Jos puoluetoveri on eri mieltä jostakin asiasta, ei häntä voi haukkua kirjallisesti sovinistiksi.

-Jos valtuustoryhmän jäsen on erimieltä jostakin asiasta, ei häntä voi erottaa ryhmän Whatsapp- ryhmästä.

-Jne.

Yle- uutinen 17.6.2022 Satu Taavitsaisen poliittisista toimintatavoista: ”Yle on haastatellut tätä juttua varten SDP:n valtuutettuja ja muita puolueen keskeisiä vaikuttajia Mikkelissä. Moni kertoo, ettei Taavitsainen luovuta, ennen kuin hänen mielipiteensä tulee hyväksytyksi / Jos hänen näkemyksiään vastustaa, tulee sivuutetuksi, saa haukut ja sähköpostitulvan. Siksi moni on mieluummin hiljaa kuin asettuu poikkiteloin / Ryhmässä yritetään nöyryyttää niitä, jotka ovat eri mieltä. Asiallista keskustelua ei ole pystytty käymään. Jos et ole samaa mieltä, olet väärä ihminen”.

Länsi- Savo 29.7.2022 ”Poliisi ei löytänyt todisteita sille, että Satu Taavitsaisen Strengellistä esittämät väitteet olisivat totta. / Tutkinnanjohtaja kertoo poliisin tutkineen asiaa sekä rikosoikeudellisesta näkökulmasta että väitteiden todenperäisyyden näkökulmasta. Tämä tarkoittaa sitä, että poliisi on tutkinut myös väitteitä sellaisista rikoksista, jotka olisivat nykypäivänä rikoksena vanhentuneita / Seuraavaksi poliisi keskittyy kunnianloukkaustutkintaan”.

Olen huomannut, että Satu Taavitsainen pitää valituksilla, sosiaalisen median kommenteilla, yksityisviesteillä jne. yllä rikossyytöksiään. Myös elämäni penkominen Satu Taavitsaisen toimesta tulee jatkumaan loppuelämäni ajan, josta esimerkkinä se, että Taavitsainen käy rekisteritietojani läpi sekä kyselee minulle läheisiltä ihmisiltä, löytyisikö taustaltani jotakin, josta minua voisi syyttää.

Tässä Satu Taavitsaisen aloittamssa poliittisessa ajojahdissa omat- ja toisen läheiset ja perhe kärsivät kaikein eniten.

Satu Taavitsainen on esitutkinnassa törkeästä kunnianloukkauksesta.

Satu Taavitsaista ei hyväksytty SDP- kansanedustajaehdokkaaksi 2023.

Satu Taavitsainen erosi SDP- puolueesta ja liittyi LiikeNyt- puolueeseen. Satu oli LiikeNyt-puolueen kansanedustajaehdokkaana 2023.

Kaikesta huolimatta hyvää kesän jatkoa.

#sdp #mikkeli #eduskuntavaalit #säännöt #esitutkinta #rikos #politiikka #valtuusto #arvot #eioleoikein #liikenyt

4.7.2023_LS_Satun_valitus_hallintto-oikeuteen-3.jpg

24.09.2023Liikunta pitää mielen virkeänä ja auttaa jaksamaan arjessa. Itse treenailen joka toinen päivä.
13.09.2023Lehtikirjoitukseni syyskuu 2023: Perussuomalaiset petti äänestäjät.
01.09.2023Pidin SDP- puoluekokouksessa puheenvuoron pienituloisten, opiskelijoiden, työntekijöiden ja perheiden puolesta, samalla valittiin Antti Lindman uudeksi puolueen puheenjohtajaksi.
25.08.2023Heiteltiin pojan kanssa kiviä järveen, oli mukavaa eikä maksanut mitään.
16.08.2023Lehtikirjoitukseni elokuu 2023: Turvakoteja tarvitaan lisää.
04.08.2023Kirjoitin pitkästä aikaa runokuvan "kukaan ei kuullut".
30.07.2023Suomen kesäyö, puusauna ja iloiset miehet, muuta ei hyvään hetkeen tarvita.
22.07.2023Pieni irtiotto arjesta, kohteessa maailman korkein rakennus Dubain Burj Khalif 828 metriä.
19.07.2023Lehtikirjoitukseni heinäkuu 2023: Miksi ESE:n myynnissä ei pidetä lupauksia.
15.07.2023Mukava kesälomaviikko, ollaan käyty pojan kanssa Tivoli Seiterässä, paistettu nuotiolla makkaroita ja annettu ponille porkkanoita.

Siirry arkistoon »