Lyhyt tilannekatsaus Satu Taavitsaisen rikossyytöksistä.

04.07.2023

Tänään oli taas lehtiuutinen Satu Taavitsaisen hallinto-oikeuteen tekemästä valituksesta.

En ole yli puoleen vuoteen kommentoinut julkisesti Satu Taavitsaisen rikossyytösväitteitä, enkä tee sitä mielelläni, mutta välillä on hyvä tuoda esille tilanteen eteneminen.

Jokaisella henkilöllä on Suomessa oikeus valittaa tehdyistä päätöksistä ja käyttää siihen oikeusjärjestelmäämme hyväksi. Tässä tapauksessa Satu Taavitsainen käyttää myös julkisuutta hyväkseen ja tietää miten se tehdään.

Itse en ole osallistunut valtuustotasolla (kaupunginvaltuusto, maakuntavaltuusto, hyvinvointialuevaltuusto) Satu Taavitsaisen epäluottamusprosessiin muulla tavoin, kuin käynyt pyydettäessä väliaikaisen toimikunnan kuultavana, päätökset ovat tehneet muut luottamushenkilöt.

Kun reilu kaksi vuotta sitten ilmoitin SDP- sisällä kirjallisesti, etten hyväksy Satu Taavitsaisen minuun 2019 eduskuntavaalien jälkeen kohdistamaa poliittista ajojahtia (Satu tippui eduskunnasta), tilanne paheni merkittävästi ja johti Taavitsaisen rikossyytöksiin.

Olimme myös seuraavista asioista erimieltä Satun kanssa, mielestäni:

-varajäsenet kuuluvat valtuustoryhmään.

-Säännöissä mainitut pitäisi kutsua kokouksiin.

-Virkamiestä ei voi syyttää kirjallisesti lahjusten ottamisesta ilman todisteita.

-Jos puoluetoveri on eri mieltä jostakin asiasta, ei häntä voi haukkua kirjallisesti sovinistiksi.

-Jos valtuustoryhmän jäsen on erimieltä jostakin asiasta, ei häntä voi erottaa ryhmän Whatsapp- ryhmästä.

-Jne.

Yle- uutinen 17.6.2022 Satu Taavitsaisen poliittisista toimintatavoista: ”Yle on haastatellut tätä juttua varten SDP:n valtuutettuja ja muita puolueen keskeisiä vaikuttajia Mikkelissä. Moni kertoo, ettei Taavitsainen luovuta, ennen kuin hänen mielipiteensä tulee hyväksytyksi / Jos hänen näkemyksiään vastustaa, tulee sivuutetuksi, saa haukut ja sähköpostitulvan. Siksi moni on mieluummin hiljaa kuin asettuu poikkiteloin / Ryhmässä yritetään nöyryyttää niitä, jotka ovat eri mieltä. Asiallista keskustelua ei ole pystytty käymään. Jos et ole samaa mieltä, olet väärä ihminen”.

Länsi- Savo 29.7.2022 ”Poliisi ei löytänyt todisteita sille, että Satu Taavitsaisen Strengellistä esittämät väitteet olisivat totta. / Tutkinnanjohtaja kertoo poliisin tutkineen asiaa sekä rikosoikeudellisesta näkökulmasta että väitteiden todenperäisyyden näkökulmasta. Tämä tarkoittaa sitä, että poliisi on tutkinut myös väitteitä sellaisista rikoksista, jotka olisivat nykypäivänä rikoksena vanhentuneita / Seuraavaksi poliisi keskittyy kunnianloukkaustutkintaan”.

Olen huomannut, että Satu Taavitsainen pitää valituksilla, sosiaalisen median kommenteilla, yksityisviesteillä jne. yllä rikossyytöksiään. Myös elämäni penkominen Satu Taavitsaisen toimesta tulee jatkumaan loppuelämäni ajan, josta esimerkkinä se, että Taavitsainen käy rekisteritietojani läpi sekä kyselee minulle läheisiltä ihmisiltä, löytyisikö taustaltani jotakin, josta minua voisi syyttää.

Tässä Satu Taavitsaisen aloittamssa poliittisessa ajojahdissa omat- ja toisen läheiset ja perhe kärsivät kaikein eniten.

Satu Taavitsainen on esitutkinnassa törkeästä kunnianloukkauksesta.

Satu Taavitsaista ei hyväksytty SDP- kansanedustajaehdokkaaksi 2023.

Satu Taavitsainen erosi SDP- puolueesta ja liittyi LiikeNyt- puolueeseen. Satu oli LiikeNyt-puolueen kansanedustajaehdokkaana 2023.

Kaikesta huolimatta hyvää kesän jatkoa.

#sdp #mikkeli #eduskuntavaalit #säännöt #esitutkinta #rikos #politiikka #valtuusto #arvot #eioleoikein #liikenyt

4.7.2023_LS_Satun_valitus_hallintto-oikeuteen-3.jpg

12.04.2024Lehtikirjoitukseni huhtikuu 2024: Lapsille turvalliset koulutilat.
30.03.2024Hyvää Pääsiäistä. Tehtiin pojan kanssa talven viimeinen lumiukko, kevät saa tulla.
20.03.2024Mielelläni en Satu Taavitsaiseen liittyvää rikosasiaa kommentoi, mutta tämäkin etenee. Poliisi on tutkinut ja syyttäjä nostanut syytteen. Harmmillisen pitkiä nämä prosessit.
11.03.2024Lehtikirjoitukseni maaliskuu 2024: Pitkäjärven saunasta tuli arvovaltakysymys.
10.03.2024Poika on innostunut pelaamaan sählyä ja jalkapalloa, hyvää yhteistä ajanvietettä.
26.02.2024Pieni irtiotto arjesta, kohteessa Kap Verde ja Atlantin valtameri.
16.02.2024Lehtikirjoitukseni helmikuu 2024: Etelä-Savon energian myynti oli virhe.
08.02.2024Sain kunnian esittää JHL- ammattiliiton (160 000 jäsentä) edustajiston kokouksessa, uudeksi puheenjohtajaksi Håkan Ekströmmiä ja toimialajohtajaksi Mari Keturia. Hyvät valinnat.
01.02.2024Järjestin Mikkelin torin kävelykadulle "yhden miehen mielenilmauksen", jolla tuin ammattiliittojen lakkoja, työntekijöitä koskevia heikennyksiä vastaan.
23.01.2024Mikkelin kaupunki palkitsi vuoden 2023 menestyneitä urheilijoita, onnea palkituille.

Siirry arkistoon »