Tilanne menee päivä päivältä hurjemmaksi, nyt Taavitsainen syyttää minua jo rikoksesta.

24.04.2022

En koskaan ajatellut joutuvani tälläisen poliittisen toiminnan kohteeksi.

Perjantaina 22.4 Taavitsainen sain Mikkelin SDP- kortkeimmassa päättävässä elimessa kunnallisjärjestön edustajistossa kirjallisen varoituksen toiminnastaan.

Tilanne menee päivä päivältä hurjemmaksi, tänään tuli tälläinen uutinen. Tosin Taavitsaisen pitkään tunteneena, tiedän hänen toimintatavan jossa jonkin asian hävinneenä tai mielensä pahoittaneena, alkaa melkoinen syytöskampanja, josta löytyy kirjalliset todisteet. Esimerkiksi muutama viikko sitten hän käytännössä syytti sähköpostiviestissä koko kaupunginhallitusta korruptiosta, alkuvuodesta yhdistykseni puheenjohtajaa viestillä sovinistiksi ja muutama vuosi sitten sähköpostiviestillä virkamiestä lahjusten ottamisesta ilman todisteita.

Taavitsainen on vuosien aikana syyttänyt kirjallisesti vakavista rikoksista SDP- jäseniä, poliitikkoja, virkamiehiä ja yrittäjiä ilman pitäviä todisteita, tämä on Taavitsaisen tapa toimia politiikassa.

Minuun kohdistunut ajojahti alkoi sinä päivänä, kun ilmoittauduin lukuisten SDP- jäsenten pyynnöstä 2019 eduskuntavaaliehdokkaaksi. Eduskuntavaalien 2023 ehdokasasettelu on menossa ja minua on pyydetty ehdolle.

Jos jokin häirintä on tapahtunut, niin viranomaisten pitää mielestäni asia tutkia Taavitsainenkin tietää että ihminen on syytön kunnes toisin todistetaan.

Kukaan viranomainen ei ole kyseisen asian osalta ollut minuun koskaan yhteydessä. Eikä minua ole Mikkelin SDP- sisällä pyydetty asiasta kuultavaksi.

Yle uutinen 25.4.2022: "Poliisin mukaan Strengelliä kohtaan ei ole tehty seksuaalirikokseen viittaavaa tutkintapyyntöä".

Olen huolissani perheeni ja läheisteni puolesta, jotka tästä julkisesta ajojahdista eniten kärsivät.

#mikkeli #sdp #politiikka #säännöt #päätös #yhteistyö #perhe #läheiset #eioleoikein

24.4.2022_Taavitsaisen_syytos_rikoksesta.jpg

22.05.2022Ikävistä asioista huolimatta, elämän täytyy jatkua. Ihmeteltiin tänään pojan kanssa muurahaisten elämää.
20.05.2022Olen tehnyt kolmesta henkilöstä rikosilmoituksen.
30.04.2022Hyvää Vappua kaikille. Me harjoitellaan pojan kanssa polkupyörällä ajamista.
24.04.2022Tilanne menee päivä päivältä hurjemmaksi, nyt Taavitsainen syyttää minua jo rikoksesta.
23.04.2022Mikkelin SDP- kunnallisjärjestön päätös palauttaa minut takaisin valtuustoryhmään oli hyvä päätös.
15.04.2022Lehtikirjoitukseni huhtikuu 2022: Työtaistelut voidaan välttää.
14.04.2022Keskusteltiin eduskunnan varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Antti Rinteen kanssa ajankohtaisista paikallisista ja valtakunnallisista asioista.
06.04.2022Lähdettiin pojan kanssa kannustamaan SM- liigan jääkiekkopeliin Mikkelin Jukureita.
04.04.2022Päästiin pitkästä aikaa kaupunginjohtaja Timo Halosen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pirjo Siiskosen kanssa etäkokouksen sijasta lähikokoukseen.
28.03.2022Ryhmäpuheenjohtaja Satu Taavitsaisen esitys erottaa minut SDP- valtuustoryhmästä oli sääntöjen vastainen teko.

Siirry arkistoon »