Tilanne menee päivä päivältä hurjemmaksi, nyt Taavitsainen syyttää minua jo rikoksesta.

24.04.2022

En koskaan ajatellut joutuvani tälläisen poliittisen toiminnan kohteeksi.

Perjantaina 22.4 Taavitsainen sain Mikkelin SDP- kortkeimmassa päättävässä elimessa kunnallisjärjestön edustajistossa kirjallisen varoituksen toiminnastaan.

Tilanne menee päivä päivältä hurjemmaksi, tänään tuli tälläinen uutinen. Tosin Taavitsaisen pitkään tunteneena, tiedän hänen toimintatavan jossa jonkin asian hävinneenä tai mielensä pahoittaneena, alkaa melkoinen syytöskampanja, josta löytyy kirjalliset todisteet. Esimerkiksi muutama viikko sitten hän käytännössä syytti sähköpostiviestissä koko kaupunginhallitusta korruptiosta, alkuvuodesta yhdistykseni puheenjohtajaa viestillä sovinistiksi ja muutama vuosi sitten sähköpostiviestillä virkamiestä lahjusten ottamisesta ilman todisteita.

Taavitsainen on vuosien aikana syyttänyt kirjallisesti vakavista rikoksista SDP- jäseniä, poliitikkoja, virkamiehiä ja yrittäjiä ilman pitäviä todisteita, tämä on Taavitsaisen tapa toimia politiikassa.

Minuun kohdistunut ajojahti alkoi sinä päivänä, kun ilmoittauduin lukuisten SDP- jäsenten pyynnöstä 2019 eduskuntavaaliehdokkaaksi. Eduskuntavaalien 2023 ehdokasasettelu on menossa ja minua on pyydetty ehdolle.

Jos jokin häirintä on tapahtunut, niin viranomaisten pitää mielestäni asia tutkia Taavitsainenkin tietää että ihminen on syytön kunnes toisin todistetaan.

Kukaan viranomainen ei ole kyseisen asian osalta ollut minuun koskaan yhteydessä. Eikä minua ole Mikkelin SDP- sisällä pyydetty asiasta kuultavaksi.

Yle uutinen 25.4.2022: "Poliisin mukaan Strengelliä kohtaan ei ole tehty seksuaalirikokseen viittaavaa tutkintapyyntöä".

Olen huolissani perheeni ja läheisteni puolesta, jotka tästä julkisesta ajojahdista eniten kärsivät.

#mikkeli #sdp #politiikka #säännöt #päätös #yhteistyö #perhe #läheiset #eioleoikein

24.4.2022_Taavitsaisen_syytos_rikoksesta.jpg

18.03.2023Olemme kiertäneet viikon aikana vaalitukiryhmäni kanssa Mikkelin-, Kouvolan- ja Savonlinnan aluetta. Kiitos ammattiliitto JHL- puheenjohtaja Päivi Niemi-Laineelle vaalityöavusta ja äänestäjille positiivisesta palautteesta.
15.03.2023Käytiin eduskunnan varapuhemies ja kansanedustaja Antti Rinteen kanssa lounaalla. Keskusteltiin alueellisesta edunvalvonnasta, joita pitäisi ottaa valtakunnallisessa päätöksenteossa huomioon.
12.03.2023Kiireinen vaaliviikko takana, johon mahtui vaalipaneelit Haukivuoren Osulassa, Mikkelin Stellassa ja Kouvolan Vaakunassa, ehdin jakamaan myös naistenpäivän ruusut.
09.03.2023Mukava mäenlasku- ja makkaranpaistoilta pojan kanssa.
06.03.2023Lehtikirjoitukseni maaliskuu 2023: Pelastuspalvelut turvattava koko maassa,
05.03.2023Jarno tavattavissa Mikkelin Kauppakeskus Stellan SAK- eduskuntavaalipaneelissa torstaina 9.3 klo 10.30-11.30. Tervetuloa.
02.03.2023Tänään vahvistettiin eduskuntavaalien vaalinumerot, sain numerokseni 112. Hätänumero on helppo muistaa.
27.02.2023Kansanedustajaehdokas Jarno tavattavissa pe 3.3 Mikkelissä, la 4.3 Pieksämäellä ja ma 6.3 Haukivuorella. Tervetuloa keskustelemaan paikallisesta ja valtakunnallisesta politiikasta.
26.02.2023Olemme kiertäneet viikon aikana Jarnon eduskuntavaalien tukiryhmän kanssa Mikkelin-, Mäntyharjun- ja Savonlinnan aluetta, saaneet paljon positiivista ja kannustavaa palautetta, kiitos.
23.02.2023Tutustuttiin Eloisan turvallisuuslautakunnan kanssa Savonlinnan uuteen paloasemaan, uskalsin laskea palomiesputkella kerrosten välin alas.

Siirry arkistoon »