Ryhmäpuheenjohtaja Satu Taavitsaisen esitys erottaa minut SDP- valtuustoryhmästä oli sääntöjen vastainen teko.

28.03.2022

On vaikea ymmärtää erottamispäätöstä. Kaikki puheenvuoroni-, aloitteet- ja lehtikirjoitukseni ovat olleet SDP- arvojen mukaisia.
------------
Yksi Taavitsaisen perusten valtuustoryhmästä erottamiselle oli kaupunginhallituksessa SDP- ryhmää vastaan toiminen. Itseni lisäksi SDP- ryhmästä kaupunginhallituksessa on vain Satu Taavitsainen:
------------
En tiedä mihin tämä syytös perustuu, koska sitä ei yksilöity valtuustoryhmän kokouksessa.
------------
Olen saanut tästä väitteestä eri ryhmien Mikkelin kaupunginhallituksen jäseniltä ihmettelyä, että mihin tämä väite liittyy ”minusta olet ollut kaupunginhallituksessa ihan asiallinen ja demariaatteinen”.
------------
Sääntöjen vastainen toiminta. Puolue toi asiasta tietoa Mikkeliin, ettei näin voi tehdä, mutta ryhmäpuheenjohtaja toimi omalla tavallaan. Tuntu olevan kova kiire asian kanssa.
------------
SDP- SÄÄNNÖT RYHMÄSTÄ EROTTAMISELLE:
SDP:n Kunnallispoliittinen ohjesääntö: 6. Riitatapaukset ja sanktiot
”18 § Ryhmä voi antaa jäsenelleen huomautuksen ryhmän päätöksen vastaisesta toiminnasta. Törkeissä tapauksissa asia on siirrettävä kunnallisjärjestön edustajiston käsiteltäväksi muita kurinpitotoimenpiteitä varten".
-----------------
Tämä negatiivinen toiminta minua kohtaan alkoi sinä päivänä, kun ilmoittauduin lukuisten SDP- jäsenten pyynnöstä mukaan 2019 eduskuntavaaleihin. SDP- ohjeistuksen mukaan, Mikkelistä piti olla alueellisen tasapainon johdosta kaksi ehdokasta, eikä kukaan muu suostunut Satun lisäksi Mikkelistä ehdolle.
----------------
Taitaa 7 - 4 ryhmästä erottamisäänestyksen lähes kaikkien seitsemän henkilön nimet löytyä aikaisemmista vaaleista Satun kannattajien nimilistalta.
----------------
Harmillinen tapaus. Mikkelissä on taloudellisia- ja toiminnallisia haasteita, johon aika pitäisi käyttää eikä näihin vaali- ja luottamuspaikkavääntöihin.
LS_28.3.2022_Strengellin_erottaminen.jpg
01.02.2023Mikkelin kaupunkilehti teki minusta "minä päättäjä" henkilöhaastattelun, kiitos.
29.01.2023Tapasin Mikkelin Työväen Näyttämöpäivillä kansanedustajan ja ex- työministeri Tarja Filatovin, keskusteltiin kulttuurista ja näyttämötaiteen merkityksestä ihmisille.
28.01.2023Kansanedustajaehdokas Jarno tavattavissa Mikkelin S-market Peitsarilla pe 27.1 klo 16-17 sekä la 28.1 klo 11-12 Savonlinnan Prismalla.
22.01.2023Etelä-Savon Yrittäjägaalassa palkittiin Mikkelin vuoden 2022 yritykseksi SBS Betoni oy ja Mikkelin vuoden matkailuteoksi Kenkävero, onnea.
19.01.2023Vielä onnistuu vanhalta kamppailulajin mustanvyön harrastajalta päällä seisonta, kuperkeikka, takakiertopotku, etupotku ja lyönti yhdistelmä. Tyyli- ja tekniikkavirheitä löytyy, mutta se ei haittaa.
15.01.2023Olin valtakunnallisessa ammattiliitto JHL demari tapaamisessa Jyväskylässä, keskustelemassa eduskuntavaaliasioista ja kohtaamassa ihmisiä.
11.01.2023Kansanedustajaehdokas Jarno tavattavissa Mikkelin Graanilla pe 13.1 klo 16-17 ja Kangasniemen S-marketilla la 14.1 klo 10 ? 11.
09.01.2023Mikkelin uusi kaupunginjohtaja Janne Kinnunen toimii tänään ensimmäistä kertaa kaupunginhallituksen kokouksen esittelijänä ja Pirjo toimii puheenjohtajana. Tervetuloa Janne kaupunkiin.
07.01.2023Tehtiin tänään eduskuntavaalityötä Mikkelissä, keskusteltiin kaupunkilaisten kanssa paikallisesta ja valtakunnallisesta politiikasta. Saatiin paljon hyvää palautetta. ISO kiitos Jarnon vaalitukiryhmälle.
06.01.2023Lehtikirjoitukseni tammikuu 2023: Omaishoitajan tukea on lisättävä.

Siirry arkistoon »