Ryhmäpuheenjohtaja Satu Taavitsaisen esitys erottaa minut SDP- valtuustoryhmästä oli sääntöjen vastainen teko.

28.03.2022

On vaikea ymmärtää erottamispäätöstä. Kaikki puheenvuoroni-, aloitteet- ja lehtikirjoitukseni ovat olleet SDP- arvojen mukaisia.
------------
Yksi Taavitsaisen perusten valtuustoryhmästä erottamiselle oli kaupunginhallituksessa SDP- ryhmää vastaan toiminen. Itseni lisäksi SDP- ryhmästä kaupunginhallituksessa on vain Satu Taavitsainen:
------------
En tiedä mihin tämä syytös perustuu, koska sitä ei yksilöity valtuustoryhmän kokouksessa.
------------
Olen saanut tästä väitteestä eri ryhmien Mikkelin kaupunginhallituksen jäseniltä ihmettelyä, että mihin tämä väite liittyy ”minusta olet ollut kaupunginhallituksessa ihan asiallinen ja demariaatteinen”.
------------
Sääntöjen vastainen toiminta. Puolue toi asiasta tietoa Mikkeliin, ettei näin voi tehdä, mutta ryhmäpuheenjohtaja toimi omalla tavallaan. Tuntu olevan kova kiire asian kanssa.
------------
SDP- SÄÄNNÖT RYHMÄSTÄ EROTTAMISELLE:
SDP:n Kunnallispoliittinen ohjesääntö: 6. Riitatapaukset ja sanktiot
”18 § Ryhmä voi antaa jäsenelleen huomautuksen ryhmän päätöksen vastaisesta toiminnasta. Törkeissä tapauksissa asia on siirrettävä kunnallisjärjestön edustajiston käsiteltäväksi muita kurinpitotoimenpiteitä varten".
-----------------
Tämä negatiivinen toiminta minua kohtaan alkoi sinä päivänä, kun ilmoittauduin lukuisten SDP- jäsenten pyynnöstä mukaan 2019 eduskuntavaaleihin. SDP- ohjeistuksen mukaan, Mikkelistä piti olla alueellisen tasapainon johdosta kaksi ehdokasta, eikä kukaan muu suostunut Satun lisäksi Mikkelistä ehdolle.
----------------
Taitaa 7 - 4 ryhmästä erottamisäänestyksen lähes kaikkien seitsemän henkilön nimet löytyä aikaisemmista vaaleista Satun kannattajien nimilistalta.
----------------
Harmillinen tapaus. Mikkelissä on taloudellisia- ja toiminnallisia haasteita, johon aika pitäisi käyttää eikä näihin vaali- ja luottamuspaikkavääntöihin.
LS_28.3.2022_Strengellin_erottaminen.jpg
22.05.2022Ikävistä asioista huolimatta, elämän täytyy jatkua. Ihmeteltiin tänään pojan kanssa muurahaisten elämää.
20.05.2022Olen tehnyt kolmesta henkilöstä rikosilmoituksen.
30.04.2022Hyvää Vappua kaikille. Me harjoitellaan pojan kanssa polkupyörällä ajamista.
24.04.2022Tilanne menee päivä päivältä hurjemmaksi, nyt Taavitsainen syyttää minua jo rikoksesta.
23.04.2022Mikkelin SDP- kunnallisjärjestön päätös palauttaa minut takaisin valtuustoryhmään oli hyvä päätös.
15.04.2022Lehtikirjoitukseni huhtikuu 2022: Työtaistelut voidaan välttää.
14.04.2022Keskusteltiin eduskunnan varapuheenjohtaja ja kansanedustaja Antti Rinteen kanssa ajankohtaisista paikallisista ja valtakunnallisista asioista.
06.04.2022Lähdettiin pojan kanssa kannustamaan SM- liigan jääkiekkopeliin Mikkelin Jukureita.
04.04.2022Päästiin pitkästä aikaa kaupunginjohtaja Timo Halosen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pirjo Siiskosen kanssa etäkokouksen sijasta lähikokoukseen.
28.03.2022Ryhmäpuheenjohtaja Satu Taavitsaisen esitys erottaa minut SDP- valtuustoryhmästä oli sääntöjen vastainen teko.

Siirry arkistoon »